Oнлайн предизвикателство за Деня на бащата


Oнлайн предизвикателство за Деня на бащата
Снимка: iStock/Guliver

Тази година националната кампания "Да бъдеш Баща" ще отбележи 21 юни, Денят на бащата, с онлайн предизвикателството към бащи деца "Връзката е важна". Как да направим заедно едни от най-популярните скаутски възли, които пресъздават грижата един за друг, любовта към природата и възможността децата да бъдат самостоятелни с помощта на родителска подкрепа? И най-вече - Колко здрава е нашата връзка?

"Това ще попитаме татковците и техните деца, надявайки се да ги предизвикаме както към търсенето на отговор, така и в неговото постоянно преоткриване. Бащинството изисква посвещаване и отдаденост - това не е роля, която може да се усвои за няколко часа, а процес, в който родителите често учат от своите деца. Денят на бащата отбелязва именно тази връзка - на взаимно доверие, уважение, зачитане и подкрепа. Решихме да дадем живот на една метафора, като я превърнем в практическо занимание и напомним за ценните неща в живота и в семейството. Те са значими не само днес, но и през цялата година", споделя екипът на националната кампания "Да бъдеш Баща".

Три професионални възела, използвани в планината, ще предложат забавни минути на всеки сръчен тандем, който иска да покаже, че най-хубавото се случва с общи усилия.

Възелът на приятелството, Водаческият възел и Спасителният възел ще бъдат не само три предизвикателства, но и три послания за ролята на бащата - често той трябва да подаде ръка в критичен момент и същевременно да остане разбиращ и подкрепящ приятел.

В рамките на предизвикателството на Facebook страницата на кампанията "Да бъдеш Баща" ще бъдат публикувани и видеа, които проследяват детайлно стъпките в забавната задача. Всеки, който желае да участва в предизвикателството, може да публикува на страницата снимка или видео с хаштаг #ВръзкатаЕВажна #WorldFathersDay #ДенНаБащата. Трима от участниците, които ще бъдат избрани на случаен принцип, ще получат и специални награди.

Видеа със скаутските възли и предизвикателството за Деня на бащата можете да видите:

Спасителен възел - ТУК.

Водачески възел - ТУК.

Възел на приятелството - ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама