Оригинални начини да му кажеш, че си бременна


Оригинални начини да му кажеш, че си бременна
Снимка: Thinkstock/Guliver

Да очакваш дете от любимия си човек е едно от най-прекрасните и желани неща от всички жени. Да усетиш първите симптоми, които да се потвърдят и от двете чертички на теста за бременност, е неописуемо щастие.

Ако искате да съобщите новината на мъжа си по интересен начин, ви предлагаме тези оригинални идеи.

С пъзел и лепенка за кола

Поръчайте да ви направят пъзел, на който да има ваша любима снимка и надпис: "Ще ставаш татко!" или нещо подобно. Подарете го на любимия си и гледайте реакцията му, когато успее да го нареди.

Лепенка на колата

Също друг интересен начин да му съобщите, че сте бременна е да вземете лепенка "Бебе в колата" и да я залепите на задното стъкло на колата му. Със сигурност ще бъде повече от изненадан.

Кафе с послание


Ако вашият мъж започва всеки ден с чаша кафе, напишете, че сте бременна върху него чрез помощта на шаблон и малко канела. Може също така да напишете щастливата новина на дъното на чашата с водоустойчив маркер.

В кутийка


Сложете положителния тест за бременност в красива кутийка и му я подарете. Струва си да видите щастливото му изражение, когато я отвори и разбере, че ще става баща.

Снимка


Направете снимка на положителния тест и му я пратете на телефона или емайла.

Сладко изкушение


Ако любимият ви обича да похапва сладко, изненадайте го със сладка, торта, мъфин, на който да е написано: "Бременна съм!".

Закачлива картичка

Съобщете му радостната новина с картичка. Отпред напишете: "Вината е изцяло твоя”, а от другата страна: "Честито, един от твоите плувци спечели състезанието. Наградата ще бъде получена след 9 месеца”. Разбира се, може да измислите и друг забавен текст, чрез който да му кажете, че ще става баща.

Тениска с надпис


Подарете му тениска, на която да пише: "Ще ставам баща" и я сложете на възглавницата му. Друг вариант е да пъхнете една бебешка дрешка при неговите и да изчакате да видите реакцията му, когато вместо своята риза извади сладко бебешко боди.

 А вие как съобщихте на половинката си, че ще сте бременна?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама