Пелените Pufies са подходящи за мен


Пелените Pufies са подходящи за мен
Снимка: Pufies

Намирането на подходящата пелена за вашето бебе може да бъде трудна задача. Тя трябва да е с правилния размер, да се усеща по правилния начин и най-важното - да предотвратява протичането и издуването. Pufies попаднаха в моя списък на пелените, заради лесната им употреба, приятното усещане и цялостната абсорбираща способност.

Защита от течове и абсорбция

Pufies получи висока оценка за абсорбцията, особено по отношение на отвеждането на влагата от кожата. Според мен "високата талия и силното задържане" правят голямата разлика и подобряват качеството. Само веднъж имаше протичане, но то беше много леко и пелената улови по-голямата част от влагата.

Бях недоволна от платнените пелени и исках да намеря алтернативна пелена за моето 19-месечно бебе. Когато преглеждах отзиви в интернет, забелязах, че Pufies напоследък се радва на голяма популярност в пресата. В резултат на това обмислих да похарча парите си, за да се сдобия с една опаковка. Използвам ги вече няколко месеца и съм много доволна от избора си. Ето защо реших да напиша тази статия, за да споделя опита си с пелените Pufies.

Щастлива съм да съобщя, че пелени Pufies са способни да отговорят на всички изисквания за комфорт на бебето. Имах възможността да забележа, че материалът, от който са изработени, няма потенциала да навреди по какъвто и да е начин на деликатната кожа на моето бебе. В резултат на това можех уверено да позволя на детето си да ги носи през целия ден. Според отзивите пелените Pufies не са свързани с никакви известни алергени. Пелените имат аромат, който помага да се прикрие миризмата на напишкано, което ми дава спокойствие.

Пелените Pufies ме привлякоха и заради невероятния си дизайн. Успях да видя разнообразни десени в тези артикули и ми беше приятно да видя как бебето ми ги носи през целия ден. Освен това открих, че всеки дизайн е свързан със скрит елемент. След като разбрах това, бях нетърпелива да разбера какъв е скритият елемент във всички пелени.

Когато сравнявах пелените Pufies с пелените от плат, със задоволство открих, че те идват с множество предимства и ползи. Освен това платнените пелени са свързани с много трудности и трябваше да прекарам значителна част от времето си в тяхното пране и сушене. Беше ми трудно да намеря свободно време да върша тези неща, докато се грижех и за бебето си. Успях да избегна това неудобство благодарение на пелените Пуфис. Това също така облекчи много стреса в съзнанието ми.

Ползите, които получих от Pufies, определено си струваха, в сравнение с цената, която платих. Препоръчвам тези пелени на всяка заета майка. Трябва да им дадете шанс - сигурна съм, че ще ви харесат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама