ReZZo.bg - най-добрите ресторанти на града на един клик разстояние


ReZZo.bg - най-добрите ресторанти на града на един клик разстояние

Дами, имаме нов най-добър приятел, достоен за компанията ни от любими on-line магазини и услуги.

ReZZo.bg е създаден да ни захранва с информация и отстъпки за най-добрите ресторанти в града. С него можем да си запазим маса в който от тях пожелаем и да платим до 40% по-ниска сметка! WOW!

Тоест, разхождаме най-новите си придобивки из хитовите заведения като едновременно спестяваме пари за още една покупка и това не е wishful женска математика, а реалност, която дори мъжете ни ще признаят.

Колежките ни от Голямата ябълка отдавна познават удоволствието от тази услуга. В Щатите Rezzo.bg се казва opentable.com и е незаменим кулинарен и финансов съветник за всяка уважаваща себе си градска жена.

ReZZo.bg запознава с нови места, препоръчва най-hip ресторантите в момента и дава insider информация за най-уютните и романтични кътчета в градската джунгла. Всичко това е ясно подредено по квартал, вид кухня и оценка от реални клиенти. И е достъпно с едно кликване! Дизайнът на сайта е толкова лесен за ориентиране, че може да си запазиш маса, докато чакаш на светофара.

А за Коледа подаръците на ReZZo.bg също не закъсняват. Специална игра на promo.ReZZo.bg дава възможност да обиколим света, без да напускаме града. Как става това? Като спечелим кулинарен уикенд за двама и изберем да обядваме суши, да вечеряме стек на BBQ и да хапнем в неделя прясна паста. Това е само пример – пътешествията около гастрономическия глобус са на практика безкрайни, зависят само от въображението и настроението ни.

ReZZo.bg – трябва да сме луди, да не го използваме!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама