Родни звезди участват в благотворителен телетон


Родни звезди участват в благотворителен  телетон
Снимка: Нова телевизия

Благотворителен спектакъл – телетон ще се излъчи на живо в ефира на NOVA на 25 ноември (събота) от 20:00 часа.

Каузата, зад която УНИЦЕФ застава, е създаване на защитена и приобщаваща среда за развитие на всяко дете в България. Средствата, събрани по време на телетона, ще бъдат инвестирани в дейности, с които УНИЦЕФ България ще подкрепи тази кауза.

Зрителите ще станат свидетели за първи път на изключително впечатляващ и изпълнен с много емоции спектакъл под купола на цирк "Балкански" в София. Моделът, включващ изпълнения на звезди от цирковото изкуство, вече е доказал своя успех и в други европейски страни.

Водещи ще бъдат Ники Кънчев и Ани Салич, която е дългогодишен посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

В програмата ще вземат участие някои от най-добрите български и световни циркови артисти, както и близо 100 популярни личности и общественици. Сред тях са Гала, Мария Игнатова, Алекс Раева, Михаела Филева, Невена Пейкова, Тити Папазов, Миро, Д2, "Бон-Бон", професор Христо Пимпирев, Деян Донков и други.


По време на телетона "NOVA и УНИЦЕФ: Бъди част от положителната промяна за всяко дете" ще бъдат излъчени видео материали, разказващи за съдбите на деца, които са жертви на насилие и такива със специфични потребности. Журналистът Мария Милкова ще запознае зрителите с техните истории, които още веднъж ще покажат нуждата от промяна в обществените нагласи и повече солидарност към съдбите на тези деца.

"Много често те са подложени на дискриминация и биват заклеймявани, а всъщност се нуждаят от по-голяма обществена подкрепа и достъп до качествени социални услуги", разказва Милкова.

 

По време на спектакъла всеки зрител ще може да подкрепи каузата чрез онлайн дарение на unicef.bg или като изпрати SMS с цифра 5 на номер 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон*.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама