Сладкарница Tita Cakes – неустоими домашни десерти


Сладкарница Tita Cakes – неустоими домашни десерти

Винаги са ни вдъхновявали позитивни хора, които силно вярват в своите мечти и правят всичко по силите си да ги постигнат. Навярно помните срещата ни с лъчезарната Христина Аврамова – Тита, която преди време мечтаеше да има собствена бутикова сладкарничка. Днес, година по-късно, благодарение на упоритостта и големия й талант, мечтата й се превърна в реалност

Tita Cakes е очарование, сгушено в един от най-пъстрите райони на София на улица "Свети свети Кирил и Методий“ 36. Кокетна и стилна, сладкарницата е решена в светли, розови тонове, а интериорът е в стил шаби-шик с весело намигване към френския дух. Стените са осеяни с цветя, а атмосферата създава силно усещане за романтика, спокойствие и уют.

Колкото и да е приятна обстановката в заведението, най-хубавото в Tita Cakes си остават неустоимите сладки изкушения. Още щом прекрачите прага, погледът ви се заковава във пълната витрина. Докато избирате (което не е лесно, гарантираме), опитайте чудесните бисквитки с портокал и шоколад, овесените сладки със стафиди или нещо друго от големите стъклени буркани пред вас. А докато чакате поръчката си, можете да надникнете в откритата кухня отляво и да видите как се приготвят сладкишите и тортите на Тита.

Всички вкусотии се приготвят на място по автентични рецепти с истински продукти. Ние се влюбихме в чийзкейка с боровинки и в мъфините с три вида шоколад, от които си взехме и за вкъщи. Ако обичате предизвикателствата, не пропускайте да опитате тортата с моркови и портокалов крем, а в случай че постите – всичко е наред, предлагат чудесно брауни без животински продукти.

Tita Cakes ви очаква от понеделник до събота от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта. Съветваме ви обаче да не чакате края на деня, защото вкусотиите на Тита са наистина неустоими. А ако имате повод или просто искате да зарадвате някой близък по случай наближаващите празници, от Tita Cakes приемат и поръчки по предварителна заявка от няколко дни. Да ви е сладко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама