Sofia Fun Fest - безплатни игри и творчески работилници за деца


Sofia Fun Fest - безплатни игри и творчески работилници за деца
Снимка: iStock/Guliver

Ако вашето дете има спортни интереси и обича да твори, но все още не знаете в кои клуб или школа да го запишете, Sofia Fun Fest ще ви бъде от полза. 

Събитието се организира на 19-ти септември в Sofia Ring Mall от 10 часа от нашите приятели от Actualno.com, Kidsports и Kidsart.

Децата ще научат повече за спортовете, които обичат, ще открият нови такива, ще развият нови желания, ще намерят нови приятели и ще бъдат вдъхновени от треньори, преподаватели и легендарни български имена в спорта.

В празника ще се включат спортни школи и клубове от широк кръг от спортове - спортисти и треньори, които да вдъхновят децата и да разпалят тяхното желание за активен и здравословен начин на живот и ще ги запознаят със специфичните особености и ползи на конкретния спорт.

Това ще помогне и на родителите при избор на подходяща школа спрямо възрастта, характера, таланта и уменията на своето дете.

С участието си във всички арт забавления децата ще преоткрият нови заложби и ще развият своя талант.

Благотворителен базар ще набира пари за апарат в помощ на обучението на деца с увреден слух. FM системата Amigo T5/R5 позволява директно предаване на сигнал от предавателя към приемниците в слуховите апарати на децата, които се обучават.

В томболата на финала ще раздадем много подаръци, осигурени от нашите приятели от Sofia Ring Mall, Vivacom, Караджъ Турс, издателство Clever Book, Kids Optics и спортните школи, участващи в презентациите.

Научете повече за детския фестивал на sofiafunfest.bg, както и във Facebook.

Входът е безплатен!

Нека всички ние се съберем в парка, за да се забавляваме, играем, майсторим и творим.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама