Стотици изкачиха Черни връх в подкрепа на CoolFit поход с SOS кауза


Стотици изкачиха Черни връх в подкрепа на CoolFit поход с SOS кауза
Снимка: CoolFit

На 22 юли се проведе CoolFit поход с SOS кауза. Към инициативата се присъединиха стотици, подкрепяйки младежите от семейните домове в София на SOS Детски селища България. Съботният ден се превърна във вълнуващо събитие, наситено с много настроение и емоция за всички присъстващи. Сборният пункт беше хижа Алеко, а многобройната група изкачи Черни връх под ръководството на планински водачи. В събитието взеха участие HR специалисти и мениджъри и служители от компаниите, който ползват бенефит услугата повече от година CoolFit.

CoolFit дари стойността на месечен абонамент CoolFit за всеки един чекирал своето приложение. Така с общи усилия и подкрепата на всички, които се присъединиха към CoolFit поход с SOS кауза беше постигната целта на кампанията - да се подсигури здравословен начин на живот в ежедневието за младежите в SOS Семеен дом София.  

По време CoolFit поход с SOS кауза беше организирана томбола, където шестима късметлии спечелиха „Уикенд за двама в Гранд Хотел Банско“ и Шестмесечни абонаменти CoolFit.

CoolFit е социално ангажирана компания и ще продължава да реализира дейности, кампании и инициативи, които са значими за цялото общество и насърчават развитието на спортната култура в България.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички