Тази Коледа подари подаръци, които правят добро


Тази Коледа подари подаръци, които правят добро
Снимка: iStock/Guliver

Тази година ни научи на много. Спряхме да приемаме здравето си за даденост, обърнахме повече внимание на чувствата и емоциите си и се замислихме върху общовалидни проблеми като околната среда. Ето защо тази Коледа ще е различна. И не само заради карантината, по-скромните празненства, но и заради подаръците, които ще оставим и намерим под елхата.

МАЙКИ, НЕКА ДЕЦАТА СИ ОСТАНАТ ДЕЦА, ВЪПРЕКИ ПАНДЕМИЯТА

Тази Коледа изберете подаръци, които правят добро, които са устойчиви, които подкрепят малкия бизнес. След такава предизвикателна година няма как да не се развълнуваме да видим, че толкова много малки бизнеси все повече превръщат филантропията, устойчивостта и етичните практики в основни бизнес стълбове. А какво по-хубаво любимите ни подаръци на Коледа да са не само желани сами по себе си, но и с кауза?

Уютният зимен пуловер винаги е приветстван подарък, но е още по-добре, когато е направен отговорно, на ръка и с качествени материали.

Тениска, насочена към световния глад или кейс за телефон, изработен от „океанска“ пластмаса - това е годината, в която да дадете на близките си етичен подарък, но и храна за размисъл.

Ръчно рисуваните или бродирани маски за лице пък освен адски персонализирани подаръци, са и доста практичен подарък, който със сигурност ще влезе в употреба още на следващия ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама