Това, което майка ти никога няма да ти каже


Това, което майка ти никога няма да ти каже
Снимка: Thinkstock/Guliver

Почти всеки човек е бил ядосан на майка си, обвинявал я е, сърдил ѝ се е... Поколенията са различни, но чувствата, които майката изпитва към детето си, са непреходни. Ето някои от тях, които тя едва ли би ги споделила с теб, но ти трябва да знаеш.

Ти си я разплаквала многократно

 Тя е плакала, когато е разбрала, че е бременна с теб. Тя е плакала, докато те е раждала и когато за първи път те е държала в ръцете си. Плакала е от щастие и от мъка, тъй като чувства твоята радост и болка, независимо дали забелязваш това или не.

Тя искаше да изяде последното парче от тортата

Тя наистина го искаше, но когато те видя как го гледаш, реши да го остави за теб – ти си много по-важна от нейните желания.

Тя винаги се страхува за теб

От първата ти глътка въздух тя е правила всичко възможно, за да се грижи за теб. Всеки път, когато излизаш от вкъщи, тя е чакала да се върнеш. Всеки път, когато си била болна, тя е била до теб.

Нея я е боляло

Не само, докато те е раждала. Докато е била бременна на нея ѝ се е гадило, ти си притискала ребрата ѝ, а после си я хапела, докато те е кърмила. Ти си ѝ донесла толкова физическа болка.

Тя знае че не е идеална

Тя е най-големия си критик. Тя знае всичките си грешки и се ненавижда заради тях. Естествено тя е искала да е идеалната майка. Но никой не е идеален, затова често иска да се върне в миналото и да направи всичко по друг, по-добър начин. Независимо от това тя е направила най-доброто за теб.

Тя ти се любува, докато спиш

След като си заспала след тежкия ден, тя те наблюдава, докато спиш. Ако в този момент отвориш очи, то ти би видяла колко любов и нежност има в погледа ѝ.

Твоите сълзи винаги са разбивали сърцето ѝ

Твоят плач е най-ужасното нещо за нея. Тя е правила всичко възможно, за да ги спре и ако не е успявала, сърцето ѝ се е разбивало на хиляди части.

Тя би направила всичко това още веднъж

Независимо от цялата болка, която е преживяла, тя не би се отказала от теб при никакви обстоятелства. Детето е най-важното в живота на една жена.

Четете още интересни статии в сайта sroditeli.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама