Тренирай безплатно и помогни за раждането на повече българчета


Тренирай безплатно и помогни за раждането на повече българчета
Снимка: Pulse Fitness & Spa

Фондация "Искам бебе" и Pulse Fitness & Spa си подават ръка с благотворителна цел. По случай Международния ден на жената от 08.03 до 10.03.2021 г. вратите на Pulse Fitness & Spa клубовете, намиращи се в София и Пловдив, ще бъдат отворени за всички желаещи да ги посетят – напълно безплатно. Целта на кампанията е да се съберат дарения, които да подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми. На всички рецепции ще бъдат позиционирани кутии, в които желаещите ще могат да направят своето лично дарение.

Дори да не тренирате, можете също да посетите фитнес от веригата Pulse Fitness & Spa и да оставите пари за добрата кауза.

"Ако парите са повече, може да помогнем на повече двойки", уточни Вили Томова от Pulse Fitness & Spa. Организаторите на благотворителната кампания се надяват, че много семейства и двойки с репродуктивни проблеми биха се припознали и приели като лична кауза, за да подпомогнат кампанията.

В края на кампанията събраната сумата ще се преведе на фондация "Искам бебе". Ще се избере и семейството, което кандидатства за финасиране на процедурата. Парите ще се преведат директно в клиниката, която е съгласна да извърши процедурата, обясниха организаторите. Стойността на една стандартна ин витро процедура е 5000 лв, а на донорска процедура между 7000 и 15 000 лв. Семейството или двойката трябва да са български граждани, да нямат право на финансиране от държавния фонд и са изчерпали опитите, както и за донорска процедура. Документите им трябва да са подготвени от клиниката, която дава съгласие, че ще я извърши.

Желаещите двойки могат да кандидатстват, като изпратят имейл на info@iskambebe.bg. Повече за мисията на "Искам бебе" можете да научите на iskambebe.bg.

Pulse Fitness & Spa планират да продължат инициативата в помощ на двойки с репродуктивни проблеми, като организират благотворителен спортен маратон през това лято. Всички желаещи ще могат да тренират и да допринесат за раждането на повече деца. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама
Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама