Включете се в конкурса за детска рисунка Моето ДЗИ


Включете се в конкурса за детска рисунка Моето ДЗИ

За трета поредна година застрахователното дружество ДЗИ кани деца от цялата страна да се включат в инициативата. Конкурсът за детска рисунка е част от кампаниите на ДЗИ, свързани с пътната безопасност у нас и с формирането на едно по-отговорно поведение на всички участници в пътното движение.

Конкурсът е отворен за участие за деца на възраст 6-14 години, които могат да използват различни техники за рисуване върху формат А4. Заявката за участие се подава чрез учебното заведение до 31 януари 2016г., а самите рисунки - до 20 март 2016. Подробен регламент, срокове и изисквания за творбите можете да видите тук.

Децата са поканени да рисуват, като участвайки те имат шанс да спечелят награда не само за себе си, но и за своето училище:

Десетте най-високо оценени деца ще получат стативи, пособия за рисуване и грамота, а тяхното училище 1 брой мултимедия, грамоти и календари за учебната 2016 - 2017 година.

Пълен набор от документи за конкурса можете да изтеглите от тук:

Регламент

Заявка за участие /Образец 1/

Информационна карта /Образец 2/

Декларация за съгласие на родител / настойник /Образец 3/

Целта на конкурса е да се насочи вниманието и повиши информираността и отговорността към безопасното поведение на пътя - тема, актуална и приоритетна за българската общественост. Получените рисунки ще бъдат предложени на благотворителна разпродажба, като събраните средства ще подкрепят кауза, свързана с детското здраве. 

Още информация за конкурса „Моето ДЗИ“:

В изданието през 2015 година взеха участие близо 150 училища и детски градини от 27 области, а броят на творбите, разгледани от журито на конкурса, надхвърли 1200. Вижте награждаването на победителите от „Моето ДЗИ“ 2015 в официалния Youtube канал на ДЗИ

Инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.

В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Спортни звездички“ „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др.

Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. Останалите направления, по които ДЗИ работи и ще развива активно като част от своята програма за устойчивост са: повишаване финансовата грамотност, насърчаване на предприемачеството, околна среда и здраве.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама