Включете се в "Тази Коледа чудесата правите Вие" 4


Включете се в "Тази Коледа чудесата правите Вие" 4
Снимка: iStock/Guliver

С настъпването на семейния и свят месец - декември- започна и Коледната кампания на фондация "За Нашите Деца" - "Тази Коледа чудесата правите Вие" 4.

"Тази Коледа чудесата правите вие" не е от типичните благотворителни кампании, които биват организирани около 25 декември. Целта на инициативата е да ангажира и вдъхнови служителите на големи и малки социално отговорни компании да организират сами малки благотворителни събития в офиса, с които не само да повдигнат коледния дух и да сплотят екипа си, но и да дарят средства и да покажат своята съпричастност към това нито едно българско дете да не попада в изолацията на социалните институции, а да живее сигурно и обичано в семейство

Друго, с което "Тази Коледа чудесата правите вие" се отличава, е това, че сайта на кампанията предлага на желаещите да се включат, различни иновативни и забавни идеи, с които да изненадат своите служители и да внесат духа на Коледа в техните офис пространства. Всяка бисквитка крие 12 различни инициативи, като например Коледно кино, Коледна викторина, Коледно караоке, Коледен базар и др.

До момента 25 социално отговорни компании са заявили желание да се присъединят към "Тази Коледа чудесата правите вие“, като някои от тях вече са започнали осъществяването на избраните от тях идеи. Най-популярни и харесвани от нашите предложения се оказаха тези, скрити под бисквитки 1 и 2 - Вкусът на Коледа и Коледен базар.

Миналата година, "Тази Коледа чудесата правите вие 3“ успя да обедини 60 различни малки и големи компании в името на една цел- осигуряване на щастливо детство на най-уязвимите деца в България. Съвместните ни усилия ни донесоха близо 40 000 лева, които бяха инвестирани в институциите и услугите, с които фондацията работи. С набраните средства от четвъртото издание на кампанията, ние ще спасим бебета от раздяла с техните семейства, ще обучим нови приемни семейства, ще помогнем на деца със затруднения в развитието си да имат пълноценен живот и на бебетата в Детска къща да намерят своето ново семейство. Тази година, фондацията се надява, че още повече фирми ще се включат в благотворителната инициатива, която не само ще помогне на нас, но и ще даде на участниците емоционалната удовлетвореност от извършването на едно добро дело.

 

Вярваме, че тази година ще постигнем повече!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама