Включи се в Националния рекорд по прегръдки


Включи се в Националния рекорд по прегръдки

Най-нежният шоколад Milka даде старт на първия в България Национален рекорд по прегръдки! От днес специално създаденият Измервател на нежността ще отчита прецизно всеки жест на нежност като първите прегръдки вече бяха споделени от всеобщите любимци Белослава и Лео Бианки в компанията на лилавата кравичка.

Инициативата е част от големия Фестивал на нежността, по време на който любимата марка ще търси и най-нежния град в България. Лилавата крава ще посреща приятели и гости в 7 български града от 7 до 21 септември – Стара Загора, Пловдив, Плевен, Русе, Варна, Бургас, а големият финал ще се състои на 21 септември в София. Тогава ще бъде обявен спечелилият титлата „Най-нежен град в България“, както и броят на събраните прегръдки. Разбира се, победителят ще спечели специална награда. Градовете, които няма да имат възможността да посрещнат Фестивала на нежността, ще могат да се включат в конкурса за „Най-нежен град“ в интернет на фен страницата на Milka във Facebook.

Градчето на нежността ще предлага повече от 10 различни атракции, разпределени в отделни тематични зони, в които гостите ще могат да прекарат няколко незабравими часа с любимите си хора.

Сред атракциите са игрите „Протегни се за прегръдка“, „Кажи го по-Milka“, „Колко силна е твоята прегръдка“ и много други. Посетителите ще имат възможността също да разгледат тематичната фото-изложба, съставена както от професионални творби, така и от снимки, създадени с много любов от феновете на Milka. А ако имат желание собственоръчно да измайсторят нежен подарък за свой любим човек, гостите ще могат да проявят изобретателност и сръчност в Работилницата на нежността.

Дати на събитията:

- Стара Загора - 7 септември (събота), до парк Алана

- Пловдив – 8 септември (неделя), до х-л Тримонциум

- Плевен – 10 септември (вторник), площад Възраждане

- Русе – 12 септември (четвъртък), пред Съдебната Палата

- Варна – 14 септември (събота), пред Mall Varna

- Бургас – 15 септември (неделя), до Пантеона

- София – 21 септември (събота), до музея "Земята и хората"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама