Всеки ден Коледа в София Ринг Мол


Всеки ден Коледа в София Ринг Мол

Станете част от една истинска Коледна приказка и усетете празничната атмосфера, елате в София Ринг Мол. От началото на декември търговският център, който се превърна в едно от най-изисканите места за забавление и шопинг в София, съчетава в празничната си програма уникални за столицата забавления за малки и големи. Всички събития през декември промотират хайлайф концепцията на София Ринг Мол.

Миналата събота отвори врати уникална Фабрика за подаръци. Всеки ден от 11,30 до 18,30 часа на първо ниво на търговския център децата могат да влязат в ролята на джудженцата на Дядо Коледа. За тях е предвидена пълна програма: от писането на писмо до добрия старец, през приготвянето на празничните дарове до товаренето им в шейната.

В средата на декември истински елени – досущ като Рудолф и другите от впряга на Дядо Коледа, ще гостуват на София Ринг Мол и ще бъдат атракция за малки и големи. Всеки желаещ ще може да се снима с тях на амфитеатъра пред входа на мола откъм ИКЕА.

Концерт на най-изискания български поп изпълнител Васил Петров и квартет „София” сгря в неделния следобед гостите на търговския център на Околовръстното шосе с любими коледни песни и кадифени евъргрийни, на които певецът е майстор. Идния уикенд пък София Ринг Мол ще посрещне ценителите с още едно събитие на светско ниво – концерт на квартет „Дестини” и детска вокална група „Бон-бон” на 19 декември от 16 до 17 часа отново на сцената пред магазин notosgalleries, ниво 1. Седмица по-късно на сцената излиза младата звезда EVA, която ще представи новото си Коледно парче, чийто клип беше сниман в София Ринг Мол.

Отново за децата в магазин notosgalleries ще има атрактивни забавления на 19 декември. От 12:00 часа малчуганите ще могат да се забавляват с пълна програма от песни и изненади.

Всяка събота и неделя София Ринг Мол е предвидил за децата куклени представления и специални забавления между 11 и 13 часа в детския център Fun Ring Park.

По традиция и тази година София Ринг Мол ще предостави безвъзмездно своята сцена на софийски училища и читалища в района на мола, за да могат децата да покажат своя талант извън часовете.

На 23 декември – ден преди Бъдни вечер, посетителите на София Ринг Мол ще могат да се насладят на традиционното коледуване и на много фолклорни песни и танци. Програмата е на читалище „Симеоново”.

Навръх празничните дни – 24, 25 и 31 декември София Ринг Мол ще зарадва приятелите с промоцията „Доведи приятел и вземи безплатен билет”, в детския център Fun Ring Park и зоната за забавление на тийнейджъри и пораснали деца - Upper Funtasy.

За да надгради и за да следва принципа си да допринася за развитието на обществото, и този декември София Ринг Мол отдава внимание на благотворителността.

Водени от идеята тези празници да подарят добро на деца в неравностойно положение, София Ринг Мол инициира благотворителна кампания заедно SOS Детски селища - „Сбъдни мечтата ми - нарисувай и дари картичка за SOS Детски селища“. Всеки ден от 6 до 23 декември деца имат възможността да нарисуват своята Коледна картичка, която после се излага на специална стена на мечтите, предоставена от Sofia Ring Mall.

Всички тези събития са многобройни и точно затова доказват, че няма друго място като София Ринг Мол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама