Започни деня чудесно с новото предложение за закуска Cappy Great Start!


Започни деня чудесно с новото предложение за закуска Cappy Great Start!

Освен неустоимо удоволствие една чаша от 250 мл Cappy Great Start! ти осигурява 100% от препоръчителния дневен прием на витамин C за повече жизненост и добро начало на деня*

Серията Great Start! те зарежда с енергия за добро начало на деня и се предлага в 2 различни вкуса:

100% Портокалов микс: сок за закуска от няколко плода – портокал, мандарина, грозде и ацерола, естествено богат на витамин C: 100% от препоръчителната дневна доза витамин C само в една чаша от 250 мл.

Мултифрут с капка мед: плодова напитка за закуска със съдържание на ябълка, портокал, киви, ананас, нар, банан. С добавен мед и витамин C: 100% от препоръчителния дневен прием на витамин C само в една чаша от 250 мл.

Цитрусовите плодове и ацеролата са естествен източник на витамин C. Ацеролата съдържа между 25 и 50 пъти повече витамин C от портокала.

Комбинацията от плодове в тези напитки осигурява жизненост благодарение на подходящия за закуска балансиран вкус. Тъй като хората предпочитат по-малко кисели плодове сутрин, рецептите гарантират приятен сладко-кисел вкус за едно добро начало на деня.

За повече жизненост и чудесно начало на деня - опитай Cappy Great Start!

*Eдна чаша от 250 мл Cappy Great Start! осигурява 100% от дневните нужди от витамин C. Витамин C допринася за намаляване на умората, когато е част от балансирано хранене и здравословен начин на живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама