Знаете ли какво е Всичколената?


Знаете ли какво е Всичколената?
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Вчера дочух в МОЛ България да си шушукат, че някъде там имало тайна врата, през която се отивало в друг свят, който наричат Всичколената.

Там всяко дете е главен герой в приказка. Приключението е вълнуващо. Пълно е с вълшебни предмети и чудати герои. А навсякъде се носела някаква магическа миризма. Казват също, че там всичко е възможно и всяко нещо ти е приятел! Представяте ли си? Дочух още, че има и няколко предизвикателства, но не са толкова страшни, а даже забавни. Още много неща ми разказаха, но аз се постарах да ги забравя, защото искам сам да ги видя. На всичкото отгоре и разни възрастни се промъквали във Всичколената и забравяли, че са пораснали и почвали и те да си играят като деца. Почти се съмнявам, че цялата тая работа е истина. Доста невероятно звучи, нали? И все пак ще пробвам да я намеря и ще побързам, защото ми подшушнаха, че само март месец ще е там. Какво ще кажеш? Искаш ли да дойдеш с мен?

“Пътуване във Всичколената” е първият театър на сетивата, който е създаден специално за деца. За участие е необходимо предварително записване на тел.: 0885 61 72 07. Датите, в които порталът на Всичколената се отваря, са уикендите между 1 и 31 март 2015 г. в BULGARIA MALL. Цена на билета: 30 лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама