Зодиите, които ВИНАГИ попадат на грешния човек


Зодиите, които ВИНАГИ попадат на грешния човек
Снимка: pixabay.com

Има хора, на които не им върви в любовта по една или друга причина. Те често са с разбити сърца, защото попадат на грешните хора. Заради всички трудности получават много уроци, които им помагат да оценят правилния за тях партньор. И когато това стане, те са истински щастливи и благодарни. Обикновено са представители на няколко зодиакални знака. Това са истински борци, които колкото и пъти да се провалят, никога не се отказват.

Вижте кои са тези зодии:

1. Овен 

Обикновено изпитват силно влечение точно към хората, които ги отблъскват. Искат да имат точно това, което не могат. Обичат тръпката от това да преследват и напълно забравят за смисъла на споделената любов. Овните не осъзнават, че човекът, в когото са влюбени, не споделя чувствата им. Представителите на този зодиакален знак смятат, че рано или късно избраникът им ще осъзнае какво прекрасно същество може да притежава. Това обаче обикновено не се случва и те рано или късно започват да се чувстват наранени.

2. Риби

Те изпитват много силна нужда от човек, който ги обича истински. Заблуждават се, че всеки може да бъде тяхна сродна душа. Силната нужда от такъв човек ги принуждава да започват връзки, които нямат бъдеще. Рибите често прибързват и избират неправилни за тях хора. Това ги огорчава и наранява, защото тези хора доста често ги нараняват. Те са романтични натури и вярват, че щом са влюбени в даден човек, той също трябва да откликне на чувствата им. Показват това ясно и често отблъскват представителите на противоположния пол, към които имат влечение.

3. Скорпион

Те имат наистина много голямо самочувствие. Смятат, че могат да притежават всеки, който се появи в живота им. Е, може би се досещате, че това не винаги се случва. Скорпионите не могат да приемат, че има човек, който не споделя чувствата и симпатиите им. Mного трудно се отказват и до последно се опитват да разпалят чувства в човека, когото харесват. Обикновено губят времето си за безсмислени опити, които не дават резултат, защото не разбират, че не могат на сила да разпалят каквото и да било. За да имат любовта, която искат, трябва да намалят самочувствието си и да бъдат малко по-смирени.

4. Телец 

Те са много целеустремени. Знаят точно какво искат и как да го постигнат. Когато става въпрос за любов, не е точно така. Телците правят безсмислени жертви в името на любовта. Не вземат предвид, че ако някой няма чувства към тях, няма как да се появят изведнъж. Борят се дълго време, но често без успех. Накрая, разбира се, са наранени и трудно преодоляват провала. Те искат човек, с когото да водят спокоен начин на живот и не обичат игричките. Ето защо още в началото провалят шансовете си, искайки сериозни отношения. Така плашат човека срещу себе си, а след това страдат, че не успяват да открият любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама