Звезди дариха детски играчки на Holiday Heroes


Звезди дариха детски играчки на Holiday Heroes

Посланици на каузата на Празничните герои се включиха в инициативата "Следвай Снежния човек" в The Mall, за да осигурят коледни подаръци за деца от семейства в нужда

До 15 декември, вторник, всеки може да последва примера на стотиците празнични герои, сред които и редица популярни личности, като донесе детска играчка на къта на Holiday Heroes в The Mall.

"Следвай Снежния човек" е инициатива, която благотворителната организация организира за трета поредна година. Целта на Празничните герои е да зарадват и малчуганите от семействата, на които ще помогнат тази Коледа, за да могат и те да усетят коледния дух. 5000 семейства в нужда ще получат пълни празнични пакети, за да посрещнат подобаващо празника, а във всеки пакети ще има и по една детска играчка, осигурена по време на тази акция.

Стотици играчки се събраха още в първите дни от инициативата "Следвай Снежния човек“. За да помогнат на Holiday Heroes да осигурят по една играчка за всеки празничен пакет, в акцията се включиха и куп популярни личности. Футболната легенда Ники Тодоров Кайзера и сина му донесоха два пълни плика с играчки. Актьорът Любомир Ковачев остави плюшено лъвче. Йоанна Драгнева и Анелия донесоха плюшени мечета, а оперната певица Гергана Николаева и любимата телевизионна водеща Лара – кукли Барби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама