"Коледна тайна" - разказ за експлозиите на сърцето


"Коледна тайна" - разказ за експлозиите на сърцето
Снимка: Сиела

Декември е най-топлият месец от годината – абсурден като влюбване, лек като усмивка и уютен като дом. Месецът на многото обещания, на мисълта за другия, на желаните снежни преспи и на споделените… тайни.

"Коледна тайна" от бившата модна журналистка Карън Суон ви кани на най-емоционалното и неочаквано литературно приключение тази зима. Разказ за експлозиите на сърцето и за един заснежен остров с неговите стари красиви сгради, в който се крие повече романтика, отколкото някога сте подозирали.

Алекс Хайд е жената, която направлява богатите и силните към още по-големи успехи. Телефонът ѝ е дълбоко пазена тайна, която само наистина важни хора могат да разкрият – и то когато имат истинска нужда от помощ. Тя деликатно ги направлява през проблемите, в които са се забъркали, и им помага да оправят както личния си живот, така и своите бизнеси.

И макар графикът ѝ да е запълнен за месеци напред, тя не може да откаже примамливото предложение, което идва само броени седмици преди Коледа. Един мъж е на път да провали компанията си със своето арогантно и опасно поведение – Локлан Фаркар. Алекс има за задача да влезе в главата му, да успокои сърцето му, да му посочи път напред.

Но когато Алекс се озовава на отдалечения остров Айла, сред стелещия се сняг и далеч от градската шумотевица, тя се оказва извън зоната си на комфорт. Локлан е мрачен и дяволски привлекателен и сякаш никоя от изпитаните тактики на Хайд не работи при него. Скоро започва и шеметна поредица от събития, които променят всичко.

Двама души, които се лъжат един друг от първия миг, в който се виждат. Които крият тайни, които никой не бива да знае. Двама души, които отдавна са се отказали да търсят щастието, но Коледа идва със своето обещание за чудеса.

Карън Суон ще ви разкрие една "Коледна тайна" – те се случват само на тези, които вярват в тях…

"Знаеше, че той е точно като нея – едно объркано кълбо от добро и лошо, човек, който е бил наранен, изоставен и предаден от почти всички, които някога е обичал…"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама