Бестселърът, който говори на езика на жените


Бестселърът, който говори на езика на жените
Снимка: Издателство "Хермес"

Януари обикновено е месецът, в който си поставяме цели за новата година, правим обещания към другите и към себе си, планираме големи и малки промени. "Момиче, измий си лицето" от Рейчъл Холис ще постави летящ старт на годината, като вдъхнови читателките да кроят смели планове и да вземат дръзки решения, за да изживеят мечтите си и самите те да станат източник на вдъхновение. 

Струва ли ти се понякога, че останалите жени знаят недостъпна за теб тайна как да се справят с всичко с лекота? Смяташ ли другите за по-успели, по-привлекателни, по-достойни от теб? Съмняваш ли се, че можеш да осъществиш мечтите си?

Рейчъл Холис има да ти каже нещо: всичко това са лъжи. Дълбоко вкоренени заблуди, с които е време да се разделиш.

Собственик на просперираща медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл отлично познава предизвикателствата, пред които се изправят милионите й читателки по цял свят. В тази книга тя развенчава всички митове, които пречат на жените да реализират потенциала си, и им показва как да преследват неотклонно страстта си.

Забавна, дръзка и откровена, Рейчъл заслужено е наричана "най-добрата приятелка на милиони жени по света". Тя може би ще стане и твоя приятелка. Но не и твой герой, защото точно тук и сега ти си своят собствен герой. А Рейчъл само ще ти го напомни.

Бестселърът, който говори на езика на жените

През 2018 г. Марк Менсън ни научи на "Тънкото изкуство да не ти пука", сега Рейчъл Холис ще ни покаже своята неподправена, забавна женска гледна точка за лъжите, които ни пречат да живеем пълноценно. С 1 800 000 продадени екземпляра в САЩ само за 8 месеца, 35 седмици в бестселъровата класация на "Амазон", 27 чужди издатели по целия свят, "Момиче, измий си лицето" обещава да се превърне в сензацията на 2019 г. и на българския книжен пазар. Тя заслужено зае и първото място в класацията на "Амазон" за най-търсени заглавия за 2018 г.

Рейчъл Холис – най-добрата приятелка на хиляди жени по света 

Лидер на мнение и бестселъров автор, Рейчъл Холис посвещава блога си – и тази книга – на това да насърчи жените да спрат да преследват чужди идеали и да живеят по собствените си критерии за щастие и успех. С непринудения си и директен подход тя е спечелила милиони последователки в социалните мрежи, където споделя съвети за кариерата и отглеждането на деца наред с рецепти за ястия с много сирене и трикове за красота. Или пък качва снимка от червения килим на "Оскар"-ите, а след това снимка на отпуснатото си коремче със стрии, която взриви Instagram. Защото според нея заблудата, че можем да бъдем идеални, е най-големият враг на щастието.

Успехът на Рейчъл не остава незабелязан и сред редицата награди, с които е удостоена работата й, тя попада и в класацията "30 предприемачи под 30" на Инк. Мегъзин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама