Четива за под чадъра от Азора Райс


Четива за под чадъра от Азора Райс
Снимка: iStock/Guliver

Ако се чудите каква книга да вземете на лятната си почивка, "Четива за под чадъра" (издателска къща "Труд") е пикантна и интересна поредица на писателката Азора Райс, (артистичен псевдоним на Зорница Лозанова).

Те са прекрасно четиво за отпуската и задължително трябва да присъстват в куфара на онези от вас, които искат да прекарат една забавна и незабравима ваканция.

"Интимен хороскоп за всички"

Това не е типичната книга за астрология с геометрични чертежи с помощта, на която с часове да се опитвате да изчислите позицията на планетите във вашият хороскоп. Книгата ви поднася всички отговори спрямо часа ви на раждане и нещо напълно ново в астрологията – интимните предпочитания на всеки един звезден партньор и еротичният подарък, на който би се зарадвал. Как да го спечелите? Дали сте съвместими? Може ли някой да го измести във вашето сърце? Какво предпочита в секса? Какво крие от вас? Всичко това ще узнаете веднага и без капка съмнение от страниците на книгата.

"Как да се омъжим за милионер"

Ето едно ултра полезно четиво за дамите, украсено от много тестове и съвети какъв тип мъже харесвате и как да спечелите любовта на бленуваният от вас мъж, особено ако е милионер. Написана с много чувство за хумор, но и с дълбочината на изкусен психолог подход, книжката ви разкрива всички тайни на връзката с богатия мъж, вашите съперници и как да се справите с тях, опасностите, през които трябва да преминете, за да запазите богатството и изобщо всичко онова, което ви е необходимо, за да бъде той ваш за цял живот.

"Световният заговор срещу жените"

Една много полезна книга за еволюцията на жените през вековете от историческа и психологическа гледна точка. Ако вие се чувствате недооценена в стремежите си, ако искате да бъдете жена с кариера или просто успешна дама, това със сигурност е вашата книга. Как да избегнете капаните на тези, които ви подценяват или ви отреждат второто място просто защото сте жена, как да бъдете себе си независимо от правилата на мъжкият свят, който ви заобикаля, как да блестите в обкръжението си, как да бъдете истинска дама и жена, която знае правата си. Всичко това и много други любопитни неща за женската същност ще научите по един неотразим и стилен начин, като прочетете тази книжка.

"Смени леглото"

Ето и най-пикантната книга от поредицата, излязла преди броени дни. За разлика от останалите книжки в нея има и множество съвети и интересни похвати в областта на сексологията. Вашият партньор не ви удовлетворява? Считате, че той ви пренебрегва или ви изневерява? Не сте сигурна в избора си и в него, защото той ви дава двусмислени сигнали? Всяко ваше колебание ще намери своят отговор тук. От книжката ще разберете хиляди любопитни неща за секса и човешките взаимоотношения, разгледани са множество ситуации, има редица тестове и описания, които със сигурност ще ви помогнат да намерите правилния партньор и да бъдете щастливи.

А за онези от вас, които искат да прочетат още от тази фантастична поредица, скоро от печат ще излезе и новата книга на Азора Райс "Всичко за любовта". В нея подробно е описана магията на любовта и как да я задържим задълго в живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички