Героите от "Дяволът носи Прада" се завръщат в нов роман

  • Героите от
    Дата: Снимки: Intense
Дата: 07.11.2018 Снимки: Intense
Iwoman.bg

Любимите на милиони жени, а и немалко мъже по света герои от хитовия роман "Дяволът носи Прада" отново ще бъдат близо до читателите с нови трудни за решаване казуси, но и с безброй забавни ситуации. Новата книга на Лорън Уайзбъргър "Когато животът те хване натясно" излиза и на български на 8 ноември. Романът обаче е напълно самостоятелен и ще носи същата наслада дори на тези, които не са чели предишните книги.

В Гринуич, Кънектикът, моравите и жените са съвършено поддържани, коктейлите с водка "Титос" и сода са свръхсилни и всеки има нещо да каже за новия съсед знаменитост. Там се озовава Емили Чарлтън, която е имидж консултант на звезди, но в Холивуд не ѝ потръгва. След загуба на пореден клиент тя се утешава при приятелката си Мириам – бивша успешна адвокатка, която сега е майка на пълен работен ден и живее в предградията. Мириам запознава отчаяната си приятелка с Каролина Хартуел – великолепно изглеждащ бивш супермодел, съпруга на сенатор. Каролина е несправедливо арестувана и таблоидите се нахвърлят върху нея. Така намесата на Емили става наложителна. Появява се и Миранда Пристли, а това винаги вещае проблеми. Изходът от заплетената ситуация е представен с много чувство за хумор и доза ирония от великолепната Лорън Уайзбъргър.

"Когато животът те хване натясно“ е зрял чиклит. Срещаме героите от "Дяволът носи Прада" вече поулегнали, някои от тях с деца, преместили се в предградията, оставили бляскавия външен вид да отстъпи пред семейните ценности. Една такава трансформация не може да дойде плавно, "като на филм", а с цената на болезнени осъзнавания и вътрешни конфликти. Героите се сблъскват с изневери, проблеми в работата, предателства от неочаквани места и още куп проблеми. Те обаче нямат шанс, когато три приятелки обединят силите си и се борят рамо до рамо, както за собственото си оцеляване, така и за щастието на другата.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.