Вече правят и маникюр с ген. Мутафчийски (СНИМКА)


Вече правят и маникюр с ген. Мутафчийски (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

Началникът на оперативния щаб за справяне с коронавируса ген. Мутафчийски е любимец в социалните мрежи и всеки ден се появяват нови забавни колажи с него. Е, образът на генерала украси и нокти. А компания му правят Бойко Борисов и проф. Тодор Кантарджиев, макар и на 2 метра разстояние един от друг, както съветва здравното министерство.

Тези реалистични рисунки върху изкуствени нокти са дело на маникюристката Вера Димитрова.

"Изрисуването на ноктите ми отне половин денонощие. За да направя ген. Мутафчийски, ми трябваха близо 4 часа, а проф. Кантарджиев ми отне около два часа и половина. Най-големи трудности изпитах с Бойко Борисов, чийто образ го правих цели шест часа. Но накрая се получи много добре", каза тя пред в. "България днес".

"Всичко започна от групата ни за маникюристки, където ни поставиха задача, нещо като домашна работа, да нарисуваме генерал Мутафчийски. По своя инициатива реших да направя и другите двама, като се получиха много добре. Не беше никак лесно и отне много време, но мисля, че се получи добре. Дори дъщеря ми се учуди колко добре съм успяла да ги нарисувам. Получих много положителни отзиви и виждам, че хората ги харесват", добави пред вестника маникюристката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама