Избери коктейл и разбери каква жена си


Избери коктейл и разбери каква жена си
Снимка: iWoman

Без съмнение лятото е сезонът на дългите споделени дни и забавни вечери, придружени от добри приятели и коктейл в ръка. Някои дами предпочитат цветни експлозии с много лед, други залагат на плодова наслада, а трети – на сигурните и добре изпитани рецепти. Но знаете ли, че именно тези предпочитания издават много за характера ви? Изберете си коктейл от изброените по-долу и разберете какви истини разкрива той за вас.

JUICY PERFECTION

Напълнете 2/3 от изстудена висока чаша с FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Украсете с резен манго или спирала лимонова кора.

Вие имате много лица и обичате да изненадвате и провокирате околните. Открити и директни сте, което ви печели както много приятели, така и врагове. Най-важното е, че знаете кои са истинските хора, на които можете да се доверите, затова си живеете живота спокойно и с наслада.

MOJITO GARDEN

Изстискайте сока от половин лайм във висока чаша със столче. Долейте сода. Прибавете FRUTINO Пино гриджо с лайм и мента. Украсете с резен лайм и листенца прясна мента.

Ако това е коктейлът, който бихте избрали да ви прави компания в топлите летни нощи, вие сте жена, която обича спокойствието и цени високо зоната си на комфорт. Залагате на сигурното и държите на традициите. Не правите импулсивни решения, но сте достатъчно самоуверени, за да знаете, че взимате правилните.

SECRET KISS

В голяма чаша тип лале пуснете няколко кубчета лед. Добавете няколко резена ягоди или 2-3 цели малини. Налейте FRUTINO Розе ягоди и малини до 2/3 от чашата.

Във вас се крие една романтична душа, която бленува за споделени мигове, откраднати целувки и красиви залези. Винаги търсите най-доброто у хората и се раздавате на 100 процента. Макар животът ви не винаги да ви поднася рози, знайте, че ги заслужавате!

ICE ICE BABY

Разбийте в блендер резен диня с лед. Изсипете сместа в широка разлата коктейлна чаша. Допълнете с FRUTINO Розе с диня и мента. Украсете с листа прясна мента.

Точно както този коктейл, вие сте свежи, изпълнени с настроение и готови за приключения. За вас няма непреодолими препятствия и посрещате всяко ново с ентусиазъм и усмивка. Вярвате в късмета и позитивната нагласа и точно тези ви качества ви правят душата на компанията!

Направете своя FRUTINO Photo MIX ТУК и имате шанс да спечелите много награди!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама