"Остани" - пътешествие по пътищата на душата


"Остани" - пътешествие по пътищата на душата
Снимка: ПР

След успешния дебют с "Чаках точно теб" и продължението му "Завинаги ти" младата писателка Стефана Белковска се завръща с ново хитово заглавие: "Остани". Третата художествена книга на Белковска проследява четири, независими една от друга любовни истории за сблъсък на силни характери, които, докато търсят този, който ще ги направи цели, намират себе си.

На страниците на "Остани" срещаме вече познатите, второстепенни герои от първите две книги на Белковска, чиито истории авторката доразвива в четири независими една от друга новели. Това са Тай и Луси, пред които стои въпросът дали обичаме човека до себе си толкова силно, че да му простим грешките в миналото, и Майк и Ейнджъл, които самоотвержено се противопоставят на всичко и всички, докато се борят за невъзможната си любов. Роб и Кехия се срещат ненадейно в другия край на света, за да осъзнаят, че "вкъщи" означава "в сърцето", а Джесика научава по трудния начин от Роналд, че човек трябва да обикне истински себе си, за да открие точната си половинка.

"Остани" не е обикновен чиклит, а своеобразно пътешествие по онези сложни, криволичещи пътища на душата, които ни водят до мястото, на което откриваме първо себе си, а след това – и дълго чаканата любов. А когато я намерим – да си отговорим на въпроса дали сме готови на всичко, за да я накараме да остане.

С написаното в третата си книга Белковска ни напомня, че не можем да върнем миналото, че бъдещето е неясно и единственото, с което разполагаме е тук и сега, че между силата да запазиш себе си и слабостта да обичаш стои молитвата на сърцето: "Остани"!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама