3 Звезди и техните избрани парфюми


3 Звезди и техните избрани парфюми
Снимка: https://unsplash.com

Само преди няколко години почти всички парфюми бяха произведени и разпространявани от няколко големи компании като Chanel, Guerlain и Estee Lauder. Благодарение на своята доминантна роля, те имаха възможност да наемат и най-големите звезди, които да застанат зад техните избрани продукти и да ги рекламират. Това определено се промени. Вече популярните личности не се задоволяват само с рекламирането на чужди продукти, но за тях изработката и произвеждането на собствена линия парфюми се превърна в доста важен символ.

За съжаление, не всички участват в изработката на своите парфюми, само се подписват за правата върху своите имена. В този списък са няколко известни личности и техните любими парфюми, в чието производство те са участвали дейно.

Beyonce Heat Wild Orchid

Първият парфюм на Beyonce беше пуснат в продажба през далечната 2010г. и от тогава досега, поредицата Beyonce Heat е една от най-популярните серии дамски парфюми. Този модел и аромат зарадва феновете на Beyonce през 2014г. Ароматът е перфектен за лятото, и акцентира върху комбинацията от кокосово мляко, бойсен и нар, като се усеща и лек намек на карамел. Картината е допълнена от страхотен дизайн на бутилката.

---

Britney Spears Fantasy

Fantasy е вторият парфюм на Бритни Спиърс и беше пуснат на пазара през далечната 2005 година. Въпреки възрастта си, продуктът се е превърнал в една от класиките при дамските парфюми. Бутилката е розова и наподобява любовна отвара, украсена с кристали Swarovski. Парфюмът разполага със силен и завладяващ женски аромат ухаещ на коктейл от киви, дюля и бял шоколад.

--

Escada Sorbetto Rosso

Escada Sorbetto Rosso е лимитирана серия, основен избор на Риана за лятото на 2018г. Новият аромат е вдъхновен от лятото на Средиземноморието и по-специално Амалфи, красив италиански бряг. Връхните нотки на парфюма са комбинация от мандарина и круша, сърцевината се състои основно от диня, морска сол и ягода, с основна нотка от кехлибар и мускус. Определено е един добър избор за летните сезони.

Независимо от това какъв парфюм ще изберете, то има някои неща, които парфюмерия Венера Козметикс препоръчва да знаете.

Ароматът на всеки парфюм се състои от три различни комбинации, т.нар. нотки. Връхните нотки са тези, които се усеща при първото впръсване, като те са сравнително краткотрайни, усещането за тях трае не по-дълго от 10-15 минути. Средните нотки, още наричани сърцето на парфюма са тези, които се усещат до няколко часа след впръскване и обикновено са нотките, които обикновено се свързва един парфюм. На последно място, след като средните нотки се изпарят, остават основните нотки, като това е и ароматът, който се усеща и часове след като останалата част на парфюма се с изпарил. Това са и нотките, която придават дълбочина на аромата. Затова е важно, когато правите избор на парфюм да проверите различните нотки и да сте уверени, че сте доволни от аромата и на трите типа нотки, независимо коя популярна личност е лице на парфюма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама