4 типа обувки, които всяка французойка носи през есента


4 типа обувки, които всяка французойка носи през есента
Снимка: Instagram

Чували ли сте поговорката „ако дадеш на една жена правилните обувки, тя може да покори с тях света”? Е, французойките несъмнено следват тази максима с безпогрешния си усет не само към обувките, но и към живота като цяло. Те отдавна са покорили модния свят, затова е време да почерпим вдъхновение от тях. Ето кои са 4-те типа обувки, които френските дами имат в есенния си гардероб.

Оксфордки

Класическият мъжки модел, преплетен и адаптиран в дамската мода, успя да се наложи през последните няколко сезона. Може да комбинирате с красива рокля, пола или елегантен панталон.

Стилето с принт

Всяка французойка ще ви каже, че е нужно да обличате сложни цветови комбинации, за да направите впечатление. Изчистеният стил, комбиниран със запомнящи се обувки, е гаранция за успех! И тъй като тази есен продължава лятната тенденция за животински принтове – заложете на точно такъв модел.

Боти

Ще запомним миналата есен с леко грубите боти с връзки, наподобяващи кубинки. Е, новият сезон предлага далеч по-женствена разновидност на обувките до глезена. Те ще са леко заострени и с малък ток, но доста далеч стилово от каубойските боти.

Гумени ботуши

Гумените ботуши са практично решение за дъждовните есенни дни, но твърде много жени се страхуват от тях. Всъщност, макар да не изглеждат особено елегантни, уверяваме ви, че има стотици комбинации, с които можете да ги носите дори в офиса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама