Фотографии на Хелена Кристенсен украсиха дрехи

  • Фотографии на Хелена Кристенсен украсиха дрехи
    Дата: Снимки: H&M
Дата: 24.01.2020 Снимки: H&M
Iwoman.bg

H&M представя своята колаборация с фотографа, творчески директор и супермодел Хелена Кристенсен, известна със своето богато въображение и изключителна прецизност.

Колекцията се основава на експресивни фотографии на цветя, изобразени върху тениски и суитчъри с и без качулка. Автор на снимките за кампанията е самата Кристенсен. Колекцията Helena Christensen x H&M ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и на hm.com от 30 януари.

Хелена Кристенсен е един от емблематичните супермодели от 90-те години. Присъствала е на кориците на безброй списания и е един от любимите модели на модните подиуми. Родена в Копенхаген, днес тя е по-позната като моден фотограф, а творбите й присъстват в много списания и изложби в галерии по целия свят.

Тениските и суитчърите придават на колекцията на H&M и Хелена Кристенсен безгрижно, но все пак изразително усещане. Разработени от екипа на H&M, силуетите на моделите включват широки тениски с кръгло деколте, блузи с къса кройка и обемни суитчъри. Цветовата палитра се състои от бяло, черно и бежово и това осигурява един неутрален фон за вариациите от цветя във фотографиите на Кристенсен.

"Партньорството с H&M беше едно страхотно преживяване, защото не само успях да проследя как фотографиите ми оживяват върху дрехи, а и защото имах възможността да ги видя през обектива докато снимах кампанийните снимки. Исках да уловя новото поколение, да ги подтикна да бъдат себе си и тяхната индивидуалност да излезе на преден план", казва Хелена Кристенсен.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.