Модни тенденции през есен 2019


Модни тенденции през есен 2019
Снимка: https://answear.bg/

Отминалото лято не трябва да предизвиква в нас чувство на носталгия, а приятни емоции от незабравимите спомени. Когато есента ни обгражда с променливите си настроения, оставяме летните дрехи и започваме да се оглеждаме за есенни. Подходящите за сезона цветове са бордо, горчица, сиво, тютюн… А изборът на дрехи е голям - шалове, ризи, пуловери, боти, палта и деним – перфектни и изключително актуални. Новите есенни покупки са перфектният източник на добро настроение за всяка жена. Тук не пренебрегваме и мъжката аудитория, за която външният вид също е изключително важен. За вашето прекрасно есенно изживяване сме ви подбрали мъжки и женски облекла, избрани от онлайн магазин Answear, които успешно да намерят място във вашия гардероб.

Температурите се понижават, а ние обръщаме поглед към топлите и удобни пуловери в есенни цветове, които едновременно да бъдат елегантни и неангажиращи.

Съчетани с пола или панталон, пуловерите винаги са стилни и впечатляващи. Именно това е и една от най-актуалните street style тенденции тази есен. И трябва да признаем, че комбинацията е повече от впечатляваща. Красива, стилна, самоуверена – това е жената, облечена в пуловер в пурпурен цвят и пола или панталон в бежов цвят. Ако изберете пола, то е хубаво тя да бъде по-дълга и по-широка, за да изглежда максимално неангажиращо и същевременно зашеметяващо. Ако окото ви, обаче, се спре на панталон със сигурност леко отпуснатият с висока талия и коланче отново в бежов цвят е перфектният избор. Какво прави тази комбинация толкова добра? Детайлите, безграничната свобода да дадеш простор на въображението си и да съчетаваш тези елементи по различен начин. Който и вариант да избереш, винаги ще си в крак с модата.

Изборът на обувки винаги е сложен за дамите и още по-мъчителен за мъжете, които ги чакат с часове пред магазините да ги пробват. Ще сложим край на изтощителното чакане с предложението на Answear за черни кожени боти от еко кожа, които ще паснат на всеки един аутфит.

Ето и едно прекрасно есенно предложение и за мъжете – риза, съчетана с пуловер при по-студени дни, панталон по тялото, сако и елегантни обувки. Няма спор, че ризата е дреха, която със сигурност присъства в гардероба на мъжа. Освен това, тя е неангажираща и лесно се съчетава с пуловер или сако по избор. Тук опираме до класическата бяла риза, комбинирана с панталон в цвят горчица.

При по-студено време този аутфит може да бъде съчетан с класически пуловер в светлосив цвят или шал тип „тръба“ в универсален цвят.

Относно обувките, мъжете са по-лесни с избора и не са толкова претенциозни, но това не означава, че са по-малко елегантни. Мъжете залагат на обувки, които да могат да носят и в официална и в ежедневна среда. Затова перфектният избор са черни кожени обувки от естествена кожа. Те могат идеално да бъдат съчетани, както с официален панталон, така и с деним и пуловер.

За още интересни предложения за сезон есен/зима 2019-2020 посетете сайта на Answear, където ще намерите най-новата кампания „Mid-season sale“ до -50% за женска и мъжка мода. Възползвайте се, защото есента вече дойде, а няма по-хубаво нещо от това да си в крак с модата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички