Стари дрехи за качествено образование

  • Стари дрехи за качествено образование
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 13.08.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Промяната започва с една малка стъпка. От СКРИН и "Заедно в час" вярват, че най-малките ще променят света към по-добро, ако им дадем равен шанс за качествено образование. Ето защо комбинират усилията си в създаването на кампанията "Стари дрехи за качествено образование".

Стъпките са лесни:

* Всеки, който иска да даде нов живот на старите си дрехи, може да направи това като ги даде на СКРИН.

* За да подкрепите кампанията, се съгласявате вашата печалбата от продадените дрехи да бъде пренасочена към дарителската кампания. Всеки път, когато ваша дреха се продаде, фондът на кампанията се увеличава със стойността на печалбата, която вие бихте получил.

*Ако искате да се сдобиете с нова дреха, можете да поръчате онлайн или да посетите периодичните базари на СКРИН, подкрепяйки и кампанията. Всяка дреха, която е част от кампанията, ще бъде обозначена в сайта. 

* На 14-ти и 15-ти септември ще бъде сложен финал на кампанията със специален базар, където ще изложат всички дарени дрехи и всеки ще може да дойде и да се сдобие с нова находка на място. Повече детайли за събитието очаквай съвсем скоро!

Всички събрани средства ще бъдат дарени на "Заедно в час" и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата. Нека помогнем на децата да получат по-качествено образование, за да могат да променят света един ден!

 

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.