Висша мода и летен шик през втората вечер на Summer Fashion Weekend 2019


Висша мода и летен шик през втората вечер на Summer Fashion Weekend 2019
Снимка: Виктор Налбантов

Втората вечер от модното събитие на лято 2019 Summer Fashion Weekend потопи Марина Диневи в света на летния шик и висшата мода. Нежни и женствени, моделите впечатлиха отново с визиите си, дело на коафьорите на Balmain Paris Hair Couture и представителите за България Selena ES и грима на френския бранд Guerlain. С музикално изпълнение и екстравагантна секси визия певицата и дизайнер Есил Дюран откри вечерта с колекция женствени модели бански.

Sena Design превърна модния подиум в райска градина, а моделите на "Ивет Фешън" дефилираха с цветните плажни облекла на марката и корони от цветя на главите.

За музикалното настроение през втората вечер се погрижи поп певецът Георги Дюлгеров.

Вечерта продължи с ревю на Karam Daya, който представи ексклузивна колекция с най-женствените и атрактивни вдъхновения на бранда.

Виктория Кръстева и нейната марка Victoria K потопи гостите в нежната атмосфера на своя летен шик - удобни и красиви линии, една неподражаема женственост.

Вечерта завърши с колекция висша мода от MiraVision. Истинска феерия от пера и скъпоценни камъни заблестя на Марината.

Водещите на събитието - лицата на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова, бяха облечени с атрактивни рокли на дизайнера Стоян Радичев. След приятна вечеря в Il Siciliano всички модели и гости се забавляваха във Fly Arena Club до сутринта.

Свети Влас се подготвя за бляскавата гала вечер на Summer Fashion Weekend 2019, която ще потопи гостите в един диамантен свят на мода, красота и парти настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама