5 знака, че един мъж изневерява


5 знака, че един мъж изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата за някои мъже е хоби и дори да бъде хванат в крачка, той в никакъв случай не би си признал. При мъжете обаче, това не означава, че той има чувства към тази жена.

Към такава изневяра са по-склонни мъжете, отколкото жените. Жените са склонни да изневерят заради емоционално разочарование. Никоя жена обаче не бива да се примирява с изневеряващ мъж. Точно заради това сме приготвили за вас 5 признака, по които можете да познаете дали един мъж ви изневерява.

Ето ги и тях:

1. Сексът се е подобрил - Рязкото подобряване на сексуалния живот определено е притеснително, защото това може би е знак, че вашият мъж спи с две жени. Когато спят с две жени, мъжете получават неконтролируем еротичен заряд, който може да ви подскаже, че той може би ви изневерява и е получил "помощ от приятелка".

2. Крие телефона си и постоянно го държи в себе си - ако мъжът ви не изпуска телефона си от поглед, държи го постоянно в себе си, изключва звука и видимо го крие от вас, докато пише съобщения, може би това е знак, че има отношения с друга жена. Мъжете, които не изневеряват оставят телефона си навсякъде, използват го рядко и не се притесняват да отговарят на съобщения или да провеждат разговори пред вас. Неверниците от друга страна придобиват привързаност към телефона си, което може да бъде забелязано изключително лесно.

3. Започва да отсъства във време, през което преди е бил свободен - обикновено това е вечерта, а извинението е, че работи до късно. Всъщност това е клише, което всички използват и ако забележите, че започва да се случва прекалено често, имате повод да се съмнявате в мъжа си. Може би просто се опитва да намери повече време за новото си забавление, но вие много лесно можете да разберете дали ви лъже или не. Просто проверете дали наистина е на работа.

4. Поддържа се - ако преди ви е отнемало месеци да го накарате да се подстриже, да се облича по-стилно или пък да тренира, защото е добре за здравето му, а изведнъж започне да го прави без дори да сте споменавали, можете да бъдете сигурни, че е намесена жена. Мъжете изпитват нужда да се поддържат, когато има кого да впечатлят. Напълно възможно е да се опитват да впечатлят любовницата си, променяйки напълно външния си вид.

5. Парите не достигат - ако всичко е било наред с финансите ви и сте имали достатъчно пари, но изведнъж те рязко намаляват без някаква видима причина, е напълно възможно още някой да ползва парите от семейния ви бюджет. Всъщност любовницата изобщо не е евтино удоволствие и е напълно възможно точно тя да е причината за многото пари, които липсват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама