Не търси любов от пръв поглед, а такава, която изисква време

  • Не търси любов от пръв поглед, а такава, която изисква време
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Един ден ще се влюбите. Може би дори повече от веднъж. Може би ще е дълбоко, лудо и безнадеждно. И това е страхотно! Но не бързайте, не се опитвайте да накарате любовта да се движи по-бързо, отколкото трябва. Отделете време да се насладите на емоциите си. Отделете време и за пътуването към истинската си любов.

Дайте си време, за да разкриете и откриете красивите неща у човека до вас, онези, които не можете да видите с просто око. Разберете какво го кара да се смее и тогава ще усетите как се влюбвате все повече и все по-дълбоко с всеки изминал ден и с всеки споделен смях. Дайте си време да разберете как звучи неговото мълчание и какви послания крещи то. Обърнете внимание на дребните детайли, които изграждат сърцето, тялото и душата му.

Не търсете любов от пръв поглед, която да ви "подкоси" коленете, а такава, която изисква време. Време, за да разберете как любимият ви спи – дали е крадец на завивки, или пък ви завива тайно, дали е нощна сова, или пък ранобуден. Време, в което да опознаете семейството и приятелите му. Да разберете дали е типът човек, който ще ви вземе от летището, независимо колко е часът? Ако имате лош ден, знае ли интуитивно думите, които ще ви накарат да се почувствате обичани? И най-важното – чувствате ли се така?

Не се примирявайте с любов от пръв поглед, а отделете време, за да се влюбвате всеки ден по малко в човека до вас. Намерете любов, която надхвърля първоначалното привличане - вида любов, която ще бъде там, когато мускулите не са толкова стегнати, а косата побелее. Намерете любов, която ще расте като вас, любов, която ще блести с всяка бръчка и ще се задълбочава с разбиране.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.