Мезотерапия за тяло: За стегната кожа и по-малко мазнини


Мезотерапия за тяло: За стегната кожа и по-малко мазнини
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да имаме добре оформени тела, особено когато топлите месеци чукат на вратата. Уви, режимът на хранене и редовния спорт не винаги дават мечтания резултат, защото в някои случаи натрупването на мастни клетки в определени области ни „дърпа“ назад. Съвременната медицинска и козметична индустрия обаче е една крачка напред, предлагайки ни мезотерапия за тяло. Тази процедура цели именно подпомагане намаляването на мастните натрупвания, редуцирането на целулита и изглаждане на портокаловата кожа.

Какво представлява мезотерапията? Това е нехирургичен метод за отслабване и стягане, при който се инжектират коктейли от активни вещества като витамини, коензими, аминокиселини, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др. в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата – в зависимост от зоната на третиране, продуктите и техниките, които се използват. Тъй като мазнината постепенно се втечнява и отстранява чрез собствени процеси на организма, лечението е леко.

Прилаганите терапевтични мезококтейли са преминали през множество клинични изпитания и са напълно безопасни, а страничните ефекти са сведени до минимум. Разбира се, напълно е възможно в зоната на инжектиране да се появи зачервяване, лек оток, синина или повишена чувствителност, които изчезват в рамките на няколко часа до няколко дни. Много важно е процедурата да се прилага от медицински козметик или друго медицинско лице, тъй като е нужна изключителна прецизност при поставянето на инжекциите и правилната дозировка на препаратите.

Резултатът е видим само след 2-3 процедури, а трайността на ефекта зависи от начина на живот на пациента. За максимален резултат терапията може да бъде комбинирана с друга процедура. Нашите приятели от салони за красота Murphy имат страхотно предложение, на което трудно ще устоите – пакет мезотерапия за тяло и Venus Legacy. Запазете час за консултация ето ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама