Тези знаци издават, че той все още ви обича


Тези знаци издават, че той все още ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Много хора мислят, че жените приемат раздялата много по-трудно от мъжете. Ние, обаче, не сме на това мнение. Всъщност, голяма част от господата също страдат дълго по загубената любов. Те не биха си признали, но е така. И ако обърнете внимание на държанието му, можете да разберете дали бившият ви все още изпитва чувства към вас.

1. Кани ви на различни събития 

Уверяваме ви, това не е случайно. По този начин той показва интереса си към вас и иска да разберете, че не сте му безразлична. Възможно е да иска да привлече вниманието ви или да ви е подготвил изненада - нова приятелка, с която ще се появи на въпросното събитие с цел да ви накара да ревнувате.

2. Честити ви всички празници

Обикновено възпитаните хора правят това, но не и когато става въпрос за бивши. Определено не е случайно, че ви честити всеки един празник. По този начин се опитва да покаже, че още мисли за вас и се сеща да ви пише за всеки повод. Не се заблуждавайте, че прави това от уважение. Не е така! Прави го, за да покаже колко много му липсвате и че иска да прекарвате тези прекрасни празници заедно, а не разделени.

3. Статуси 

Случвало ви се е да поствате целенасочени статуси, нали? Доста дами качват различни снимки и цитати, опитвайки се завоалирано да кажат нещо на даден мъж. Не си мислете, че мъжете не правят същото. Ако забелязвате, че бившият ви постоянно качва неща, които са свързани с вас, не се учудвайте. Вероятно се опитва да ви накара да помислите над нещата и да се върнете при него. Обърнете внимание на съдържанието на постовете му.

4. Интересува се от вас 

Периодът след раздялата е труден и за двете страни. Ако ваши общи приятели ви казват, че той постоянно се интересува как сте, то може би иска да говори с вас. Това, че се интересува от вас означава, че все още ви обича и не може да ви забрави.

5. Демонстрира, че се е променил 

Дори да не се виждате и да не контактувате, има много начини, по които може да ви покаже, че се е променил. Един от тях са социалните мрежи. Ако чрез постовете си той се опитва да покаже, че вече не е същият човек, то още не ви е забравил и се опитва да си върне любовта ви.

6. Не ви пуска да си отидете от живота му 

Ако сте се разделили, но той прави всичко възможно да не изгубите контакт, това е ясен знак, че не иска да ви пуска. Ако нямаше чувства към вас, просто щяхте да сложите край и да си спомняте един за друг от време на време. Ако не е така, можете да сте сигурни, че той иска нещо от вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама