"Блудници" се завръщат по Epic Drama с най-новия си сезон на 9 октомври

  • Дата: Снимки: Epic Drama
Дата: 01.10.2019 Снимки: Epic Drama
Iwoman.bg

На 9 октомври, сряда, от 22:00 часа в дома на епичната драма, ТВ канал Epic Drama, дебютира може би най-пикантния сезон на щекотливия "Блудници". Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър, брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появата си в "Джон Уик" с Кеану Рийвс.

Лейди Фиц – в ролята е Лив Тайлър ( вижте интервю с Лив за българските зрители на "Блудници" тук), позната от Lord of the Rings, е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. Лив Тайлър дебютира във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип "Блудници" в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят отчаяно.

Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън, The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за "Оскар" за изпълнението си във "Фантомна нишка" с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война "Свят в пламъци" (World on Fire). По Epic Drama от 10 ноември.

Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит, с която можете да видите интервю, специално за българските зрители тук) - най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели.

"Блудници" е завладяваща драматична поредица, чието действие се развива в динамичния и космополитен Лондон в края на 18-ти век, като предлага смел поглед към най-скъпоценната търговска дейност в града: секса.


Във време, в което една на всеки пет жени е проститутка, провокативната поредица е вдъхновена от историите на истински жени и мъжете, които ги заобикалят. В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери. За нея е трудно да съчетае ролите си на майка и собственичка на публичен дом. Когато бизнесът ѝ е атакуван от конкурентна "мадам", Лидия Куигли, която няма никакви скрупули, Маргарет трябва да отвърне на удара, дори и това да значи, че ще изложи семейството си на риск.

Съчетавайки остроумие с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки икономически условия хвърля светлина върху необикновените бизнесдами, помогнали за създаването на Лондон, какъвто го познаваме в наши дни.

"Блудници" сезон 3 е по Epic Drama всяка сряда от 22:00 часа. Пилотният епизод от сезон 2 може да се види свободно онлайн на epicdrama.bg/watch-now/Harlots/2/1.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.