"Бон Апети" се завръща с нови епизоди


"Бон Апети"  се завръща с нови епизоди
Снимка: 24KITCHEN

Имаме чудесна новина за всички, които обичат да готвят и да експериментират с храната. "Бон Апети" се завръща в ефир. Новите епизоди ще се излъчват от 4 ноември всеки ден в 11.30 часа по 24KITCHEN. Любимият телевизионен тандем, Лора и Стоян, отново ще демонстрира своите кулинарни умения, за да вдъхнови зрителите за приключения в кухнята.

В новия сезон на "Бон Апети" двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.

Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

С помощта на двамата кулинари, тези изкусителни рецепти ще са достъпни за всеки, който иска да внесе уют, топлина и аромат на домашно сготвена храна в ежедневието си.

"В новите епизоди на "Бон Апети" ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт", споделя кулинарното дуо.

Лора и Стоян са истински екип в кухнята и за пореден път ще докажат, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов. Ще споделят искрената си наслада от готвенето чрез страхотна смесица от неустоими вкусове и аромати.

Любителите на домашно приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – 24kitchen.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама