Сузанита прекали, баща й Орхан Мурад я защити (видео)


 Сузанита прекали, баща й Орхан Мурад я защити (видео)
Снимка: Facebook

Сузанита отново скандализира българското общество. Причина за това стана новият й клип към парчето "Кво става, брат". В него 15-годишното момиче имитира, че пуши трева и прави орална любов на дуетната си половинка Ангел.

От СЕМ проверяват дали родителите й са дали писмено съгласие за участието на дъщеря им във видеоклипа, тъй като няма 18. Баща й Орхан Мурад каза пред в "Телеграф", че пушенето на марихуана и секссцените са менте.

Той е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето, е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й.

"Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда да говорим две години поред едно и също нещо. Агенцията ако има въпроси, да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия", споделя той.

Очевидно Орхан Мурад и съпругата му Шенай са присъствали на снимките и най-вероятно са наясно как дъщеря им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й партньор Ангел. От ДАДЗ уточняват, че в момента правят проверка дали действително родителите са дали разрешение в писмен вид за кадрите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама