2 нови участнички влязоха в Big Brother


2 нови участнички влязоха в Big Brother

Две силни дами влязоха в Къщата на Big Brother вчера вечерта, за да въдворят ред.

Първа към съквартирантите се присъедини Николина Маркова. Младата дама, въпреки крехката си външност, е преживяла много трудности в живота си, но смело е продължила напред. Любимият й почива от рак, когато дъщеря им е едва на 1 годинка. В момента тя е по-силна и живее с новия си партньор. Юристът по професия, нейната амбиция е да спечели останалите Съквартиранти с доброта и да "извади душата им с памук”.

Последна в Къщата на Big Brother влезе Аделина Банакиева, която впечатлява със своя колорит. Ади има градински център, определя се като изключително позитивна и е активен застъпник за социални каузи. Признава, че не търпи хейтъри и мрънкащи хора.Имам общо петима синoве и нейната функция в семейството е да разпределя задачи, тъй като другите я слушат. Смята, че може да наложи ред и в Къщата.

Междувременно страстите в Къщата достигнаха точка на кипене, след като Кристиян получи право от Big Brother да номинира безапелационно двама от Съквартирантите. Неговият избор се спря на Кирил и Братухчев заради тяхната „подмолност”. Номинацията засили още повече конфликтът между Биг Бос и младият брокер. Двамата Съквартиранти ще се борят за оставане в Къщата заедно с номинираните тази седмица.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама