5 aктриси, които са прекалено секси за ролите


5 aктриси, които са прекалено секси за ролите

Успехът на филмите често се определя не толкова от сценария, колкото от подходящия избор на актьорите. Понякога агентите са толкова заслепени от красотата и сексапила на една звезда, че забравят дали наистина ролята ще ѝ подхожда. Ще ви покажем класация на актриси, които са прекалено красиви за ролите си, независимо от актьорските им умения.

5. Дженифър Лопес в "Сватбен агент“

Кастингът в такъв филм е най-малкият проблем, защото никой не се съмнява в качествата на актрисата. Лопес играе сватбения агент Мери Фиоре, която е най-добрата в тази област в Калифорния. Тя винаги организира най-хубавите сватбени тържества, никога своята. Трудно е да се повярва, че някой, който изглежда като Джей Ло, не може да се омъжи, особено предвид това с колко мъже се запознава по време на сватбите.

4. Дженифър Конъли в "Реквием за една мечта“

Спечелването на наградата за второ място за „най-красивата наркоманка в история за наркомани“ е Дженифър Конъли като Марион в „Реквием за една мечта“. Докато филмът е най-мощното и опустошително изображение за света на зависимите, безспорно Конъли все пак изглежда прекалено добре. Без значение с грим или не, или как е облечена тя винаги изглежда страхотно.

3. Кристина Ричи в "Чудовище“

Филмът от 2003 г. "Чудовище" събра много признание за комбинация от грим, ефекти и производителност, която превъплъти прекрасната Чарлийз Терон в грозната, психично нестабилна Айлийн Уорнос. Междувременно Кристина Ричи играе Селби Уоул, любовница на Айлийн. Колкото и да се опитват да направят Ричи непривлекателна, просто не се получава.

Научете кои актриси са на първо и второ място ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама