5 звезди стават готвачи в ново тв шоу


5 звезди стават готвачи в ново тв шоу

От днес, 15 декември, пет известни личности влизат смело в кухнята, за да докажат, че могат да бъдат шеф готвачи и че притежават всичко необходимо за един успешен кулинарен отбор.

Сашка Васева, Тити Папазов, Николета Йорданова, Евгени Минчев и Нанси Карабойчева обличат кулинарните престилки и забъркват меню от изпитания, настроение, забавни, но понякога и солени шеги – всичко това в най-новото кулинарно приключение "Специална пратка” по Нова, от днес до петък, от 18.00 ч.

Първа кулинарният маратон ще открие поп фолк дивата Сашка Васева с изцяло зърнено меню. Кулинарният избор на "Дупнишката Мадона” ще бъде семпъл, но достатъчен, за да подложи на изпитание екипния дух сред кулинарната петорка. Евгени Минчев и Тити Папазов ще покажат, че могат да мелят брашно заедно, но не съвсем – пакетче грис ще се окаже ябълката на раздора в поставената им кулинарна задача. Тристепенното меню ще бъде обилно гарнирано със солени коментари а ла Евгени Минчев, ясновидска категоричност, ескалиращо напрежение и крайно противоположни оценки от „не ви се удава” до „има потенциал в кулинарния бизнес”.

Във вторник положението става лятно, а треньор на кулинарния ВИП отбор ще бъде Тити Папазов. Кулинарните задачи ще се раздават според титлите – лорд Евгени Минчев ще запретне ръкави за приготвянето на кралски скариди, а Сашка Васева и Нанси Карабойчева ще обединят усилия около таратор. Двама от участниците неочаквано ще стоплят отношенията – поп фолк дамата и лордът ще запеят в един глас и ще станат истински оперен дует. 

В сряда шеф в кухнята ще стане Николета, която с твърда ръка и строга дисциплина ще разпредели задачите и ще следи за тяхното безупречно изпълнение. Заради поведението й Евгени ще я нарече „дружинна ръководителка”, а в разгара на финалния кулинарен екшън някой ще се изгори на котлона. Изискано ще бъде менюто в четвъртък, когато титлата „лорд” ще замени признанието „шеф”. Евгени Минчев ще откаже да сложи кулинарна шапка, но ще предложи специално меню с име „Детство мое”. Този път операта ще бъде заменена с македонски песни, а капка олио ще прелее търпението на лорда. Температурата ще стигне до червено, а резултатът – Сашка Васева ще бъде обвинена в умишлен саботаж.

Последният кулинарен ден ще мине под знака на красотата и ръководството на най-красивата българка на 2013 – Нанси Карабойчева. Песните този път ще бъдат гарнирани с поезия и обедна ода за народа в рецитал на Евгени Минчев. На финала всички ще седнат на една маса, но един ще стане от нея заради коментарите на останалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама