8 женски сериала, които ще ви вдъхновят да промените живота си


8 женски сериала, които ще ви вдъхновят да промените живота си
Снимка: iStock/Guliver

Напоследък излизат все повече и повече интересни проекти за ярки женски образи. Някои от тях изграждат успешна кариера, други намират любовта и призванието си, а трети откриват неочакван талант. Но всички те учат милиони зрители от женски пол да бъдат смели, уверени и никога да не се съгласяват да играят поддържаща роля в нечий живот. А какъв по-добър период за хубав сериал от уютния декември, при това по време на карантина? Ето няколко идеи какво да гледате.

ЗАД КАДЪР: ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ (СНИМКИ)

1.”Циганка” (Gypsy)

В ролите: Наоми Уотс, Софи Куксън, Били Крудъп, Карл Глусман

Терапевтката от Ню Йорк, Джийн Холоуей, е готова на всичко, за да помогне на своите пациенти. Всъщност, нейните методи като натрапване в живота на пациентите и преследване нарушават медицинската етика и причиняват повече вреда, отколкото полза. А освен това, тя също търси решение на собствените си проблеми.

2. „Шефката” (Girlboss)

В ролите: Брит Робъртсън, Ели Рийд, Джони Симънс, Алфонсо МакОли

Тази поредица е базирана на популярната книга #Girlboss, където София Аморусо, основателката на модната марка Nasty Gal, разказва своята история за успеха. Само за 12 месеца тази жена успява да изгради империя, която печели 100 милиона долара годишно.

3. „Дръзки момичета” (The bold type)

В ролите: Кейти Стивънс, Айша Дий, Меган Фахи, Мат Уорд

Това е сериал за три приятелки, които работят за модно списание. Момичетата живеят ярък и интересен живот, влюбват се и се опитват да намерят себе си. Въпреки че шоуто изглежда леко, то засяга и много важни теми като сексуалното равенство и разнообразието на красотата.

4. „Кое е това момиче” (The new girl)

В ролите: Зоуи Дешанел, Джейк Джонсън

Джесика е учителка в началното училище, която е невероятен оптимист, въпреки че има лош късмет в личния си живот. След като се разделя с приятеля си, тя се мести в нов апартамент с три момчета. Така започва простата и забавна история за любовта и приятелството.

5. „Небрежно” (Casual)

В ролите: Михаела Уоткинс, Томи Дюи, Тара Лин Бар, Няша Хатенди

Сериал за живота на брат и сестра. Той е ерген и основател на уебсайт за запознанства, който никога не е имал сериозна връзка. Тя е разведена и има дъщеря тийнейджър. И така, двамата решават да си помогнат да си намерят партньори.

6. „Телефонистки” (Las chicas del cable)

В ролите: Ана Фернандес, Надя де Сантяго, Бланка Суарес, Маги Сивантос

Телекомуникационна компания е открита в Мадрид през 1928 г. Четири жени се преместват в испанската столица, за да си намерят работа и да започнат нов живот.

7. „Несигурност” (Insecure)

В ролите: Иса Рей, Ивон Орджи, Джей Елис, Лиза Джойс

Това шоу често се нарича афро-американската версия на „Сексът и градът“. Историята разказва за две приятелки. Едната от тях е изградила успешна кариера, но има проблеми в личния си живот, другата живее с гадже, но изпитва трудности в работата

8. „По-добри неща” (Better Things)

В ролите: Памела Адлон, Майки Мадисън, Хана Алигуд, Оливия Едуард

Сам е жена на средна възраст, която има три дъщери и е самотна майка. Опитва се да изгради кариерата си и да поправи отношенията си със собствената си майка, която живее наблизо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама