8 риалити звезди влязоха в Big Brother All Stars


8 риалити звезди влязоха в Big Brother All Stars

Осем риалити звезди се впускат в предизвикателството Big Brother All Stars по Нова. Зрителите станаха свидетели на интересен и драматичен лайв и началото на още по-интересен и интензивен сезон, в който изненадите започнаха още с влизането на новите Съквартиранти.

Първа прага на Къщата прекрачи фолк дивата Деси Слава. Певицата се закани, че този път титлата няма да ѝ се изплъзне за разлика от VIP Brother 2, но разкри, че няма стратегия и няма да гони победа на всяка цена.

Вторият Съквартирант в Къщата е Къци Вапцаров, който заяви, че основната му цел ще бъде да се забавлява. От предишното си участие във VIP Brother Къци се е научил да не „взема нещата присърце и прекалено на сериозно". 

Трети в Big Brother All Stars влезе лорд Евгени Минчев, който определи Къщата като негова вила и направи заявка за активна почивка. „Влизам като обикновен човек, а не като звезда”, уточни известният ПР.

Ваня Червенкова се завърна четвърта в Къщата на Biг Brother, която определи като „бащината къща" и обеща да покаже „добрата си страна, като се бори за мир и разбирателство сред Съквартирантите".

След бизнес дамата в Къщата влезе Борислав Атанасов, който не макар че не крие крайната си амбиция към победата, не смята да играе роли или да изпълнява специална стратегия.

Йоана Захариева - Йоко се завръща в най-коментираното риалити шоу, защото както признава самата тя „изключително много обича Big Brother! Децата ми също много искат да ме видят в Къщата". Певицата обещава, че този път ще бъде много по-уверена и ще спечели зрителите.

Соня Клолтуклиева влиза със специална мисия в Къщата. Сега се заканва да прогони завинаги битовизма от живота на Съквартирантите. „Очаквайте битката на титаните", заяви журналистката пред Ники Кънчев. 

Осмият Съквартирант, който влезе в Къщата, е истински победител. Ваня Джаферович е победител в пети сезон на Survivor, но призна, че в Big Brother e нужна друга стратегия, но все още не я измислил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама