Анджелина Джоли ще обучава децата за коронавируса

  • Анджелина Джоли ще обучава децата за коронавируса
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 02.04.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Анджелина Джоли сподели, че ще създаде нова документална поредица с BBC за обучение на деца за пандемията от коронавирус.

В съобщение до печата, публикувано вчера, английският канал обяви партньорството си с американската звезда за предстоящото излъчване на "BBC My World: Coronavirus".

Проектът ще включва разкази на младежи от различни краища на света, които са в изолация заради извънредното положение. Експерти на BBC ще отговарят на медицински въпроси, за да могат децата да са нясно със случващото.

"Децата по света не са били извън класните стаи за толкова дълго време от Втората световна война насам. Ще помнят това през целия си живот. Начинът, по който те преминават през този период, ще бъде уникален за тяхното поколение. Искаме да им помогнем да имат достъп до надеждно съдържание и инструменти, които ще им бъдат полезни по време на пандемията. Като например да намират достоверна информация, да гледат критично на информацията, която получават и да се учат от преживяванията си", посочва 44-годишната актриса.

Наскоро Джоли дари 1 милион долара за осигуряване на храна на деца, които обикновено разчитат на изхранване в училищните столове, но сега са лишени от това заради затварянето на учебните заведения заради коронавируса.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.