БГ РАДИО раздаде тазгодишните си музикални награди


БГ РАДИО раздаде тазгодишните си музикални награди
Снимка: БГ Радио

Снощи в препълнената зала "Колодрум" на забележителна церемония в европейската столица на културата и на българската музика за 2019 - Пловдив, се връчиха 17-тите Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2019.

Церемонията официално откри Поли Генова със зашеметяващо спускане от тавана на залата в Пловдив. Освен изпълнението си на "Героите", Поли се включи и като водещ заедно с традиционния домакин на наградите - Рафи.

Тази година статуетката, която се определя от eкипа на БГ РАДИО – наградата "Ана Мария Тонкова" за БГ Вдъхновение - символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, бе връчена на Братя Аргирови.

Ето и останалите победители, избрани от слушателите на БГ РАДИО, гласували на сайта на медията през последния месец:

БГ Песен – "Чужди усмивки" – Тото H

БГ Текст – "Чужди усмивки" – текст: Тото H

БГ Албум – "Нова страница" – Михаела Филева

БГ Изпълнител – Любо Киров

БГ Изпълнителка – Мария Илиева

БГ Дует/Вокална група – СкандаУ

БГ Група – Ку-Kу Бенд

БГ Дебют – 4Magic

БГ Видеоклип – "Печат от моята душа" – Миро, реж. Миро

БГ Вдъхновител – Братя Аргирови

Братя Аргирови представиха и нова песен заедно с Искрата и официално се заявиха като "завърнали се" на българската музикална сцена. На церемонията, на която се раждат бъдещите хитове, новите си песни представиха oще Ицо Хазарта, Михаела Маринова, DARA, РУШИ, Рафи, Трио Тринити, Любо Киров и Pavell & Venci Venc, Миро и Койна Русева, Графа и NDOE.

На сцената на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО изпълнения имаха още 4Magic, Jeremy? и Кирил Маричков, Мария Илиева, Михаела Филева, Поли Генова, СкандаУ и още много любими бг звезди.

В бляскавата церемония участие взеха и популярни телевизионни лица и любимци на публиката – Стефан Илчев, Димитър Ковачев-Фънки, Богомил Грозев и Люси Дяковска, водещите на БГ РАДИО Симо, Богдана, Лора, Наско и Деси, Радина Думанян, Йоана Буковска-Давидова, кметовете на Благоевград и Пловдив Атанас Камбитов и Иван Тотев, Станислава Армутлиева, Йордан Йовчев, Мариян Станков-Мон Дьо, Ива Софиянска-Божкова, 101 Каба Гайди и хорът на ансамбъл Тракия.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама