Бионсе и Джей-Зи изненадващо пуснаха нов албум (видео)


Бионсе и Джей-Зи изненадващо пуснаха нов албум (видео)
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Семейство Картър – Бионсе и Джей-Зи – взривиха съботната вечер като пуснаха изненадващ нов общ албум. Двойката издаде на 16-ти юни проекта "Everything Is Love" под името The Carters, който включва 9 нови песни (плюс бонус трак, наличен само за Tidal). Те обявиха премиерата на новия албум само, както те могат… на огромните екрани по време на концерта им в Лондон, част от стартиралото световно турне "On the Run II Tour".

Веднага след анонса хаштагът #EverythingIsLove стана #1 в световния трендинг чарт за споделяне в Instagram и Twitter, като само за първите 24 часа бяха регистрирани над 1.7 милиона споменавания на хаштага в социалните мрежи.

В същото време двамата представиха и първото видео от албума към сингъла "Apeshit". Видеоклипът е зашеметяващ като беше обявен от сп. Билборд за "образец на модерното изкуство", а сп. "Ролинг Стоун" го определи като "визуален спектакъл". Видеото, изпълнено със символизъм, е заснето в един от най-популярните музеи в света – Лувъра в Париж – под режисурата на Ricky Saiz и включва световни класики като Мона Лиза, Коронясването на Наполеон, статуите на Крилатата Нике от Самотраки и Венера Милоска и други.

В първите 24 часа видеото "Apeshit" събра над 7 милиона гледания, а до момента има 11 милиона, или средно по 145 хиляди гледания на час. "Apeshit" оглави и видео чарта на YouTube в САЩ и Великобритания, и влезе в Топ 10 на още 22 държави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама