Бременната Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи на премиера


Бременната Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи на премиера
Снимка: Getty Images/Guliver

На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от "Бързи и яростни 8" представиха най-новия филм от легендарната поредица. Осмата част със сигурност има повече адреналин и неочаквани обрати от предходните, но за сметката на това й липсва една основна съставка – присъствието на Пол Уокър. На червения килим в Голямата ябълка Вин Дизел почете покойния си приятел, като сподели, че няма сцена от продукцията, която да е заснета без мисълта за Пол. А Лудакрис разказа, че седмият филм е бил в памет на Уокър, докато осмият е вдъхновен от него.

Впечатляваща поява на червения килим на световната премиера на "Бързи и яростни 8" в Ню Йорк направи и Джейсън Стейтъм, който беше придружен от съпругата си Роузи Хънтингтън-Уайтли. Красивата половинка на актьора беше облечена с прелестна черна рокля, подчертаваща бременността й. Това е една от редките появи на двойката на публично място, след като стана ясно, че очакват наследник.

По червения килим, разбира се, минаха и новите попълнения в екипа на продукцията – сексапилният г-н Малък Никой, в ролята Скот Истууд, и новият злодей в сагата – Чарлийз Терон. Познатите звезди Кърт Ръсел, Мишел Родригез, Дуейн "Скалата“ Джонсън, Натали Емануел, Тайриз Гибсън и др. също бяха сред присъстващите на събитието в Ню Йорк, за да отбележат премиерата на Бързи и яростни 8.

Бързи и яростни 8 идва с пълна газ на 14 април 2017 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама