Quantcast

Шоу

Даниел Крейг отново ще е Джеймс Бонд

  • Даниел Крейг отново ще е Джеймс Бонд
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 10.07.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Британският актьор Даниел Крейг по всяка вероятност ще се завърне в образа на Джеймс Бонд и в следващия 25-и филм. Това е изненада за почитателите на поредицата, тъй като, макар и неофициално, се смяташе, че той няма повече да играе образа на агент 007.

След излизането на последния филм "Спектър" Крейг каза в интервю, че не иска повече да участва във филмите, което доведе до спрягането на различни имена за евентуални негови наследници, сред които Том Харди, Идрис Елба и Том Хидълстън.

Според източници на списание "Мирър", освен Крейг, в поредицата може да се завърне и Адел, чиято песен "Skyfall" от едноименния филм й донесе награда "Оскар".

"Отне време, но Даниел промени мнението си и всички от екипа зад Бонд са съгласни, че г-н Крейг отново е 007. Колкото до Адел, тя е по-неизвестната величина, но обича да е част от (филмите за) Бонд, така че знаците са положителни", заяви анонимен източник на изданието.

В материала се посочва още, че снимките на новия филм ще започнат през 2018 г., което означава, че не е изключено през 2019 г. той да излезе по кината.

Източник: БГНЕС

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.