Дари книга, гледай театър с 50% отстъпка

  • Дари книга, гледай театър с 50% отстъпка
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и култура - 24 май, стартира третото издание на "Дари книга, ела на театър". Това е кампанията на Театър "Българска армия", която по традиция обединява стотици любители на театралното изкуство зад каузата да дарят книги за хора в неравностойно положение.

И тази година Театър "Българска армия" ще приема книги както за деца, така и за възрастни, а срещу всяка дарена книга*, "дарителите" ще получават талон за 50% отстъпка от цената на 1 билет, за постановка по избор през май, или юни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние. Кампанията стартира на 20 май и продължава до 26 май.

Вие самите можете да споделите за място, хора или институции, които имат нужда от книги – от театъра ще се погрижат да им бъдат доставени. А част от събраните книги за деца, Театърът ще дари на специализирания детски комплекс на УМБАЛСМ "Пирогов".

През миналите издания на кампанията бяха събрани над 7000 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница, на малките пациенти от Клиниката по ушни, носни и гърлени болести (УНГ) във Военномедицинска академия, на Читалищата в село Долна Малина и село Ковачевци, както и на различни институции за хора в неравностойно положение.

Може да дарите книги от 20 до 26 май 2019 г. в Театър "Българска армия".

*При дарение от 3 или повече книги получавате втори талон за отстъпка от цената.

Специалното предложение НЕ важи за гостуващи постановки!

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.